EXPERT Group

Bouw, afbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, aan- en verkoop. Van tekening tot oplevering. Van calculatie tot stucwerk. Van bouwregelgeving tot woningverkoop. En eigenlijk ook nog alles wat er tussen, er voor en er na zit. Dat is Expert Group. Oorspronkelijk begonnen als specialist in de afbouw van zowel particuliere- als zakelijke projecten, heeft Expert Group zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service bouwbedrijf. Full-service in de meest uitgebreide zin van het woord.

Unieke buitenverblijven

‘s Zomers heerlijk kunnen genieten van uw tuin met vrienden en familie, terwijl u ‘s winters heerlijk binnen kunt zitten. Expert-Group biedt u exclusieve buitenverblijven, poolhouses en tuinhuizen van de hoogste kwaliteit.
U bepaalt zelf uw inrichting, materialen en kozijnen.

Unieke buitenverblijven

‘s Zomers heerlijk kunnen genieten van uw tuin met vrienden en familie, terwijl u ‘s winters heerlijk binnen kunt zitten. Expert-Group biedt u exclusieve buitenverblijven, poolhouses en tuinhuizen van de hoogste kwaliteit.
U bepaalt zelf uw inrichting, materialen en kozijnen.

exclusieve buitenverblijven, poolhouses en tuinhuizen van de hoogste kwaliteit.

Bespreek uw woonwensen samen met onze adviseur. Onze ontwerpers vertalen vervolgens uw ideeën vol inspiratie in de eerste woningschetsen. Woningtypes, formaten, indelingen en materialen, bijzondere opties: u kunt echt alle kanten op. De onderhoudsarme (semi) permanente woningen/units worden
gemaakt van duurzame, circulaire en hoogwaardige materialen.

 

Door de HR++ beglazing (in aluminium kozijnen) en de dubbel geïsoleerde wanden en vloeren zijn de woningen/units perfect geïsoleerd (A+++).

Er wordt enkel gekozen voor kwalitatieve materialen. Wij kunnen alles voor u regelen. Zo is er geen makelaar nodig waardoor u kosten bespaart.

Bespreken van uw wensen

Tijdens onze eerste kennismaking brengen wij al uw woonwensen in kaart.

Een model of maatwerk?

Ons uitgebreide modellenboek biedt volop mogelijkheden

Kiest u voor een interieurpakket?

Kies voor een complete aankleding van uw buitenverblijf

Plaatsing

Ons deskundige bouwteam plaatst uw samengestelde buitenverblijf binnen no time op locatie

comfort, midden in de buitenlucht

Light steel framebouw is een revolutionaire en innovatieve bouwmethode die veel voordelen met zich mee brengt. Het product is uitermate geschikt voor alle hedendaagse uitdagingen in de huidige woningbouw: snel, efficiënt, duurzaam én betaalbaar bouwen.

Ruimte, optimaal benut

Had u zich kunnen voorstellen dat vrijwel alle luxe op slechts 24m2 binnen handbereik zou zijn? Wij hebben onze architecten uitgedaagd.

De perfecte zomerdag

Hier drink je die perfecte cappucino in de ochtendzon. De openslaande ramen zorgen voor een fris briesje. De ruime leefkeuken biedt alle ruimte voor een heerlijk aperitief. Na het diner is er ruimte om nog uren heerlijk na te tafelen in jouw fantastische poolhouse.

Geschakelde buitenunits

Onze engineers hebben enkele unieke buitenverblijven samengesteld die door middel van schakelen een oppervlak van maar liefst 55m2 opleveren. 

Diverse buitenafwerkingen

Tijdens het samenstellen heeft u de keuzen uit verschillende soorten materialen voor zowel de binnen als buitenafwerking.

Stucwerk
gevelbekleding 1
Houtafwerking
gevelbekleding steen
Steen
Stucwerk
gevelbekleding 1
Houtafwerking
gevelbekleding steen
Steen

Expert Group

Onze luxe buitenverblijven zijn door het pure en minimalistische design één met de natuur.

Vergunningsvrij

Deze buitenverblijven zijn zodanig geëngineerd dat er meestal geen vergunningen vereist zijn

Configureerbaar

Naast onze standaardmodellen kunnen wij samen met onze architecten maatwerk oplossingen leveren.

Geprefabriceerd

Onze buitenverblijven worden voor 90% geprefabriceerd waardoor een snelle levering mogelijk is.

Snelle plaatsing

Onze buitenverblijven zijn in iedere situatie plaatsbaar. Of het nu gaat om een landgoed of stadstuin.

VOOR ÉCHT VAKWERK HAAL JE EXPERT(S) IN HUIS!

Bouw, afbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, aan- en verkoop. Van tekening tot oplevering. Van calculatie tot stucwerk. Van bouwregelgeving tot woningverkoop. En eigenlijk ook nog alles wat er tussen, er voor en er na zit. Dat is Expert Group. Oorspronkelijk begonnen als specialist in de afbouw van zowel particuliere- als zakelijke projecten, heeft Expert Group zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service bouwbedrijf.

Expert Group

Wat zijn uw wensen voor het buitenverblijf van uw dromen? Kom het ons vertellen!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Bekijk onze brochure