EXPERT Group

Bouw, afbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, aan- en verkoop. Van tekening tot oplevering. Van calculatie tot stucwerk. Van bouwregelgeving tot woningverkoop. En eigenlijk ook nog alles wat er tussen, er voor en er na zit. Dat is Expert Group. Oorspronkelijk begonnen als specialist in de afbouw van zowel particuliere- als zakelijke projecten, heeft Expert Group zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service bouwbedrijf. Full-service in de meest uitgebreide zin van het woord.

Van idee, via schets naar perfecte realisatie.

EXPERT Architectuur & Design

Met passie werken aan het ontwerpen van residentiële woningprojecten, villa's, kantoorgebouwen, commercieel vastgoed en interieurs. We geven ideeën vorm, denken mee, initiëren, inventariseren mogelijkheden en presenteren schetsen die de aanzet zijn van een droom, wens of visie. Werken schetsen uit naar realistische 3D-presentaties, nauwkeurige prijsopgaven en strikte afspraken. We zorgen voor de bouwaanvraag als de gemeente en de welstandscommissie de ontwerpen heeft goedgekeurd. Vanaf de start van de bouw zijn wij het vaste aanspreekpunt. Dat creëert rust, overzicht en duidelijkheid. Tot aan de oplevering.
3D Presentatie

3D Presentatie

We werken de schetsen uit en geven u een realistische 3D presentatie van uw woning. Als er dan nog wensen zijn zullen wij uw opmerkingen vertalen in de tekening zodat de woning op maat gemaakt wordt.

Prijsopgave en offerte maken

Prijsopgave en offerte maken

Als het ontwerp gereed is en aan uw wensen voldoet wordt een passende prijsopgave uitgebracht. Deze wordt met u doorgenomen en waar vragen zijn wordt dat toegelicht. In een contract leggen we het besprokene vast. Dit geeft u de garantie dat uw woning volgens plan gebouwd wordt.

Plan bespreken en bouwaanvraag

Plan bespreken en bouwaanvraag

Als u dan daadwerkelijk ons opdracht verstrekt gaan we verder met het proces. Het plan zullen wij dan bespreken met de welstandscommissie van de gemeente. Als de gemeente het ontwerp heeft goedgekeurd kunnen we de bouwaanvraag opmaken en dienen wij de aanvraag in bij de gemeente.

Start begeleiding
i

Start begeleiding

Onze architect is uw vaste aanspreekpunt. Vanaf de start van de bouw tot de oplevering. De bouwtekeningen worden nog eens helemaal na gelopen. U krijgt bovendien hulp van een styling- en adviesbureau.

Materiaalkeuze
b

Materiaalkeuze

Voor de binnen- en buitenkant van de woning bespreken we welke materialen gebruikt gaan worden. Zo heeft u keuze uit meerdere leveranciers voor de afwerking die u wenst. Dit wordt altijd netjes aan u bevestigd en weergegeven op het meer- minderwerk overzicht.

Bouwen

Bouwen

Als de werkvoorbereiding en uitvoeringstekeningen gereed zijn wordt er gestart met de bouw. Bij het bouwproces ziet u uw woning werkelijkheid worden.

Oplevering

Oplevering

Als de oplevering in zicht is wordt er een afspraak geplant om de woning op te leveren. Uw huis is klaar, u krijgt de sleutel.