EXPERT Group

Bouw, afbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, aan- en verkoop. Van tekening tot oplevering. Van calculatie tot stucwerk. Van bouwregelgeving tot woningverkoop. En eigenlijk ook nog alles wat er tussen, er voor en er na zit. Dat is Expert Group. Oorspronkelijk begonnen als specialist in de afbouw van zowel particuliere- als zakelijke projecten, heeft Expert Group zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service bouwbedrijf. Full-service in de meest uitgebreide zin van het woord.

Een uitvoerend partner die meedenkt.

EXPERT Bouw

Nieuwbouw, aanbouw, opbouw, verbouw, renovatie, utiliteitsbouw, afbouw. Als het om bouwen gaat dan hoeft u maar één naam te onthouden. Expert. Betrokken bouwbegeleiding. Ervaren adviseurs. Traditionele bouwers, installateurs en schilders. Branchegerichte ontwerpen voor op maat gemaakte panden. Van ontwerp tot bouw, e-installatie, schilderwerk en inrichting.
Woningbouw

Woningbouw

Mooi wonen vraagt om een ervaren en betrouwbare partner. Een partner als EXPERT Bouw. Wij bouwen nog op de traditionele wijze, waarbij de wensen van de opdrachtgever steeds het uitgangspunt zijn. Tijdens de bouw adviseren en betrekken we de opdrachtgever bij alle belangrijke keuzes.

Renovatie/verbouw

Renovatie/verbouw

Eén van de kernactiviteiten van EXPERT Bouw is onderhoud, verbouw en renovatie. Of het nu gaat om een nieuwe dakkapel of een uitbreiding van een woon- of werkplek, bij EXPERT Bouw kunt u rekenen op een betrokken bouwbegeleiding voorafgaand aan, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen we bovendien het complete installatiewerk en schilderwerk voor uw verzorgen.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Zowel kleine als grote opdrachtgevers kiezen voor EXPERT Bouw als het gaat om utiliteitsbouw. EXPERT Bouw wordt veelvuldig betrokken bij uiteenlopende projecten. Dit varieert van bedrijfshallen en kantoren tot winkelpanden en hotels. Branchegerichte ontwerpen, aangepast aan de bestaande infrastructuur, vormen de basis voor een ideale op maat gemaakte pand. Op wens van de opdrachtgever wordt het pand geheel bedrijfsklaar opgeleverd. Dus, inclusief installaties en inrichting.

Bouwprojecten

Bekijk hieronder een selectie van onze projecten.