EXPERT Group

Bouw, afbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, aan- en verkoop. Van tekening tot oplevering. Van calculatie tot stucwerk. Van bouwregelgeving tot woningverkoop. En eigenlijk ook nog alles wat er tussen, er voor en er na zit. Dat is Expert Group. Oorspronkelijk begonnen als specialist in de afbouw van zowel particuliere- als zakelijke projecten, heeft Expert Group zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full-service bouwbedrijf. Full-service in de meest uitgebreide zin van het woord.

Expert Afbouw

Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten en ornamenten zorgen voor een extra touch in huis. Vaak zijn ze zelfs overschilderbaar. Daardoor het een geheel vormt met de rest van de woning. Voor elk interieur is er een passende plafondlijst die bij jouw smaak of stijl past. Van klassiek, landelijk of zelfs modern. Een kooflijst of kroonlijst werd vroeger veel toegepast om een ruimte zoals een woonkamer hal of keuken extra allure te geven. Verschillende soorten lijsten zoals de kooflijsten of plafondlijsten zijn een tijdloos product. Het is vaak te combineren met een nieuw interieur of aankleding van de ruimte. Er zijn veel verschillende mogelijkheden te bedenken. Zoals het wegwerken van verlichting in een lijst op de wand of plafond of een ophangsysteem voor schilderijen.
Plafonds worden een sieraad in uw huis dankzij een finishing touch van bijzondere sierlijsten en ornamenten. Voor elke woonsmaak zijn er sierranden en plafondornamenten verkrijgbaar; van breed tot smal en van weelderig barok tot strak design en in kunststof en gips. Eigen ontwerpen gieten wij voor u in gips. Bij restauratie- of reproductiewerk kunt u rekenen op onze deskundigheid.